OVER

TWO 4 STEEL

In 2002 is Two 4 Steel B.V. opgericht en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze diensten worden uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Er wordt gewerkt met moderne technieken en op een veilige en milieuverantwoorde wijze. Mede hierdoor is de organisatie een betrouwbare partner gebleken.

steel
Met de grootste zorg voor kwaliteit

Onze organisatie is voornamelijk werkzaam in opdracht van metaalbewerkingsbedrijven, gereedschap makerijen, machinebouw en fijnmechanische industrie. De organisatie voert haar werkzaamheden met de grootste zorg voor kwaliteit en veiligheid uit. Dit blijkt mede uit het feit dat wij voldoen aan de ISO9001/2015-norm en hiervoor gecertificeerd zijn.

Conventionele & High Tech producten 

De productgroepen van Two4Steel bevatten: gereedschapsstaal, precisie-/ voorgeslepen staal, ASP2000 stalen, Crucible CPM stalen, titaan-/ nikkellegeringen, smeedstukken en op maat bewerkte platen.en aan de ISO9001/2015-norm en hiervoor gecertificeerd zijn.

Leverancier in de Benelux 

Two4Steel maakt onderdeel uit van een sterk internationaal netwerk van vaste partners. Hiermee houden wij onze kwaliteit en betrouwbaarheid hoog. Voor enkele van deze partners hebben wij de exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux. Dit zijn Robert Zapp met PM stalen, Bartsch GmbH met precisie-/voorgeslepen gereedschapsstaal, Hammerwerk Fritz Baumann met smeedstukken en de S+D Metals met titaan-/nikkellegeringen.

Maken wij ook voor u het verschil?

Two4Steel is een pragmatisch bedrijf met korte en informele lijnen. Wij zijn in vele branchegebieden vertegenwoordigd en bieden onze klanten kennis, kwaliteit en een gedegen service. ‘Doen waar je goed in bent!’ is ons credo. Indien wij iets niet kunnen, dan verwijzen we je graag door naar een concullega. Want betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

ADVIES & PRODUCT

OP MAAT

Two4Steel is voorraadhoudend in precisie-/voorgeslepen staal, gewalst-/ gesmeed gereedschapsstaal en titanium. Deze soorten leveren we veelal binnen 24 uur. Indien gewenst kunnen wij ook producten op maat zagen, met onze KASTOwin A 5.6 CNC zaagmachine.
NAAR DE STAALWIJZER