OVER

TWO 4 STEEL

Two 4 Steel B.V. is opgericht in 2002 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de bovenstaande activiteiten. Voor uitvoeren van haar activiteiten is de organisatie een betrouwbare partner gebleken. De uitvoering van de diensten geschiedt overeenkomstig de geldende wet- en regelgeving, met moderne technieken en op veilige en milieuverantwoorde methodes.

steel
ISO 9001/2015-norm / Met de grootste zorg voor kwaliteit

De organisatie biedt haar diensten aan en is voornamelijk werkzaam in opdracht van metaalbewerkingsbedrijven, gereedschap makerijen, machinebouw en fijnmechanische industrie. De organisatie voert haar werkzaamheden met de grootste zorg voor kwaliteit en veiligheid uit. Dit wil zij ook uitstralen naar haar opdrachtgevers en blijkt ook uit het feit dat zij in het bezit is van de certificaten in overeenstemming met de ISO9001/2015-norm.

Beleidsverklaring

Onze beleidsverklaring is voor het publiek beschikbaar en op een centrale plaats binnen de organisatie voor eigen medewerkers en derden opgehangen.

Conventionele & High Tech producten 

De productgroepen van Two4Steel bevatten: gereedschapstaal, precisie en voorgeslepen staal, ASP2000 stalen, Crucible CPM stalen, Titaan- Nikkellegeringen, Smeedstukken en op maat bewerkte (kop- en grond-) platen.

Tiental leveranciers in de Benelux 

In totaal doet Two4Steel voor deze productgroepen zaken met een tiental leveranciers, van vier leveranciers hebben wij de exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux. Dat zijn Robert Zapp met PM stalen, Bartsch GmbH met Precisie- en Voorgeslepen gereedschapsstaal, Hammerwerk Fritz Baumann met Smeedstukken en de SD Group met Titaan- en Nikkellegeringen. Continuïteit en betrouwbare leveranciers van onze producten zijn de pijlers van het bedrijf.

Betrouwbare continuïteit

Continuïteit en betrouwbare leveranciers van speciaal staal zijn de pijlers van het bedrijf. Wij gaan uit van onze eigen kracht en dan hoeven wij niet per se alles te verkopen. Als een klant bijvoorbeeld gietstukken wil, dan verwijzen wij deze klant liever naar een collega die daarin gespecialiseerd is dan dat wij dat zelf oppakken. Doen waar je goed in bent, is ons credo.

Maken wij het verschil?

Two4Steel is een bedrijf met korte informele lijnen en sinds 2002 een speler is in de Benelux markt, wij zijn in vele branchegebieden vertegenwoordigd en bieden onze klanten kennis, kwaliteit en een gedegen service.

ADVIES & PRODUCT

OP MAAT

Two4Steel is voorraadhoudend voor precisie- voorgeslepen staal en gewalst / gesmeed gereedschapsstaal. Deze soorten leveren we binnen 48 uur, indien gewenst kunnen wij deze producten op maat zagen met onze Kasto Twin A4 CNC zaagmachine.
NAAR DE STAALWIJZER